Geld terug acties

0
1665
blog placeholder

Weet u het nog van vroeger, dan zag je regelmatig op schoonmaakmiddelen of op shampoo etc een etiketje zitten waarmee je geld terug kreeg als je dit artikel kocht. Je kon dan de streepjes code bijvoorbeeld tesamen met de kassabon opsturen en binnen een paar weken was het geld van dit artikel teruggestort op je rekening.

Vroeger

Nou ja vroeger, zo heel lang is dit ook nog niet geleden maar was het een stuk makkelijker kiezen. Stond je voor de schoonmaakmiddelen en had je een schoonmaakmiddel nodig dan was er zeker een kans dat je dat die dag gratis had door de geld terug actie die op de schoonmaakproducten stond.

Tegenwoordig

Wist u dat die zelfde geld terug acties tegenwoordig nog steeds zijn, alleen moet u er nu iets meer moeite voor doen. U moet nu naar bepaalde sites gaan waar de geld terug acties te vinden zijn, maar het is natuurlijk zeker de moeite waard om dit te doen.

Hoe werkt het?

Op het moment dat u uw boodschappenlijstje klaar hebt gaat u naar de site van de geld terug acties, u bekijkt de acties van dat moment en wat heel belangrijk is dat u kijkt of ze nog gelden. Vervolgens kijkt u wat u nodig heeft om uw geld terug te krijgen (de kassabon of iets dergelijks) gewapend met uw boodschappenbriefje gaat u naar de winkel en koopt u het product van uw keuze waar u geld op terug krijgt. Op het moment dat u thuis komt vult u meteen de envelop in met de naam die op de site vermeldt staat en stuurt de gevraagde en benodigde gegevens mee en doet de envelop op de bus. U kunt er ook voor kiezen om dergelijke dingen bijvoorbeeld eens in de maand te doen en dan meteen alle acties op de bus te doen.

Hoe spaart u nu echt

U koopt natuurlijk alleen de dingen als u ze ook echt nodig heeft, het is een beetje zonde om iets aan te schaffen wat niet gebruikt wordt. Het leukste van de geld terug acties is natuurlijk dat u ook echt het gevoel heeft dat u wat heeft bespaart. Heeft u nog ergens een lege rekening ga die dan weer in gebruik nemen voor de speciale acties, u kunt ook een nieuwe rekening openen.  Het saldo op de rekening zal niet heel snel oplopen maar zo is de motivatie wel groter om dit te blijven doen en u kunt de rekening als spaarpotje gebruiken. U merkt er verder niets van want het product had u anders ook moeten kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here