Een vrije meid op elk gebied

0
426
vrijgezellige dame

Als je een vrije meid bent dan wil je natuurlijk hartstikke veel. Je hebt enorm veel wensen en je moet die van jezelf allemaal in vervulling laten gaan. Toch komen die wensen allemaal neer op één grotere wens; vrij zijn. Je wil vrij zijn, waar dan ook en je wil er alles aan doen om dit mogelijk te maken. Daar willen wij je ook zeker bij helpen en dat gaan we dan ook zeker doen in deze blog. Wij gaan je helpen om daadwerkelijk vrij te worden op meerdere gebieden in je leven met een paar simpele, concrete tips. Zo gaan we het hebben over financiën, vrij zijn van plek en vrij zijn van negativiteit. Dit zijn de gebieden waarop wij het liefste vrij zijn en daarom lijkt het mij leuk dit met je te delen. Als je er klaar voor bent, dan gaan we graag met je van start om ervoor te zorgen dat ook jij net zo vrij kunt zijn als dat wij dat zijn.

Financiën

Financiën zijn voor veel mensen lastig. Ze begrijpen het niet helemaal goed, weten niet waar ze op moeten letten en weten niet hoe ze zichzelf aan hun plan moeten houden. Allereerst is het voor mij heel belangrijk dat wij een plan maken over wat we willen, hoe we dit kunnen bereiken en hoe dit zich vertaalt in de financiën waar wij mee te maken krijgen. Dit betekent dat wij al onze kosten en inkomsten in kaart moeten brengen. Ook kijken wij waar we nog kunnen besparen, wat nodig is de komende tijd en wat minder nodig is dan we dachten. Daarnaast kijken we dan hoeveel we overhouden, waar dit naartoe gaat en waar het naartoe zou moeten gaan. Als we krap zitten, of financiering nodig hebben voor een bepaald project, dan kijken we meestal naar een persoonlijke lening. Dit vraag je gemakkelijk online aan. 

Plek

Vrij zijn van een plek? Wat wij daarmee bedoelen? Dat je altijd overal heen kunt gaan. Niet gebonden zijn aan een plek wat betreft een hypotheek of iets dergelijks. De huizenmarkt ziet er niet al te best uit en een huis verkopen kan daarom soms nogal lastig zijn. Je wil gewoon een plek hebben waar je makkelijk weg kunt en daarom raden we je aan om een huis te huren en vooral niet al te veel spullen te hebben. Je moet alles wegdoen wat je niet wil en nodig hebt, misschien kun je hier nog mooie prijzen voor krijgen ook. Wanneer jij weg wil, is dan helemaal aan jou. Reizen, iets nieuws, het kan allemaal.

Negativiteit

Hier moeten we je teleurstellen; negativiteit vind je overal en altijd terug. Je kunt hier niet vrij van zijn, maar jezelf wel weerbaar maken tegen negativiteit. Zorg ervoor dat je goed in je vel zit, dingen niet te persoonlijk neemt en je beseft dat ook tegenslagen uiteindelijk iets moois met zich kunnen meebrengen. Niet veilig zijn, maar sterk zijn om situaties aan te kunnen; dat is wat je moet willen.