De zoektocht naar een online bijverdienste: artikelen schrijven.

0
1497
blog placeholder

Wanneer je de zoektocht naar een bijverdienste op het internet start, zul je veel scams tegenkomen. De gekende formule ‘data-invoer’ en de alom bekende ‘get rich quick’ formules. Jammer genoeg kiezen dagelijks mensen deze weg, maar ze komen allemaal bedrogen uit. De zogenaamde ‘data-invoer’ is niets minder dan een bijlage die jij toegestuurt krijgt (na betaling van 10 tot 30 euro), waarin staat dat nu van jou hetzelfde verwacht wordt. Je moet online gaan adverteren en eigenlijk mensen gaan bedriegen. Mensen die jou contacteren in verband met thuiswerk, zullen nu aan jou 10 tot 30 euro moeten betalen, en daarna zal jij het document naar hen opsturen. Dit is illegaal maar jammer genoeg blijft het bestaan.

De ‘get rich quick’ formules, zijn ook scams. Meestal hebben ze een mooi uitziende site op het internet, met foto’s van dure auto’s, witte stranden, enzomeer. Hun bedoeling is alweer dat jij hen geld betaald voor jouw zogenaamde thuiswerk. Meestal vragen ze om een e-book aan te kopen of dergelijke meer. Zij worden rijker, en jij ziet nooit een cent.

Artikelen schrijven voor sites op het internet is 1 van de weinige betrouwbare thuisjobs. Je schrijft een artikel naar jouw keuze en bij jouw artikel verschijnen links. Als lezers van jouw artikel op 1 van deze links klikken, verdien jij daar geld aan. Niemand zegt dat je hier rijk van zult worden, maar het is wel een leuk zakcentje dat je eerlijk verdient hebt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here