De sneeuw vestigt zich eindelijk in de skistations in januari

0
836
blog placeholder

De sneeuw heeft zo lang op zich laten wachten in november en december (sommige stations hebben hun opening moeten uitstellen), maar nu is ze er eindelijk! De stations van de Pyreneeën hebben voldoende sneeuw, en de eindejaarsbezoekers hebben genoten van een mooi wit landschap. In het massief van de Jura, geniet het station Les Rousses van ongeveer een meter sneeuw op de hoogstgelegen pistes, wat februariskiërs de mogelijkheid geeft te skiën in optimale condities. In de Alpen is er indrukwekkend veel sneeuw, zelf op gemiddelde hoogte: ongeveer 1 meter in Bourg-Saint-maurice, meer dan 1,5 meter in Valloire, ongeveer 2 meter in Avoriaz en in Les Arcs 2000 en meer dan 3 meter in La Rosière…Voorzichtig dus, maar geniet volop van deze uitzonderlijke besneeuwing op de pistes van uw favoriet station.

In Valfréjus geniet men van ideale condities om te profiteren van al de voorgestelde activiteiten van het station. Het besneeuwde centrum evenals het plateau van Arrondaz nodigt u uit uw ski’s en snowboards aan te trekken, met rackets te gaan wandelen of u aan speed-riding te wagen…Zelfde situatie in Valmeinier: op 1800 meter hoogte is er al 1m80 sneeuw! Deze besneeuwing nodigt u uit te gaan skiën aan de voet van het domein van Galibier Thabor, een rijk en gevarieerd skidomein, waar de ganse familie kan genieten van de vreugdes van de skivakanties. Deze sneeuwlaag zou tenminste tot eind januari moeten houden, en voor de Internationale Week van de Snelheid die voor de eerste maal plaatsheeft in les Menuires. Tijdens deze 4-daagse competitie kan u elke dag de skiërs aanmoedigen op het Olympisch Slalom Stadium van les Menuires.

De winkels staan natuurlijk ter beschikking van de bezoekers en bieden een uitstekende service en een gemakkelijke, praktische en economische skiverhuur. Op internet kan iedereen gemakkelijk zijn skibestemming kiezen, onder de talrijke stations van de Alpen, de Pyreneeën, de Jura of het centraal Massief die een skimium winkel hebben. U dient enkel de data van uw verblijf in te tikken om te zien wat voor kortingen u krijgt.

 

Tenslotte moet u nog uw skimateriaal uitkiezen: model voor mannen, vrouwen of kinderen. Ski’s, mini ski’s, snowboard, rackets…het voorgestelde materiaal past zich aan aan uw niveau met een Ontdekkings Pack voor beginners, Genot, Performance of Premium die ski’s voorstellen van uitstekende kwaliteit. Eenmaal uw online reservatie bevestigd, bent u zeker dat het materiaal op u te wachten staat in het station, en dat u volop van de sneeuw zal genieten tijdens de maand januari!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here