De nieuwe haartrends voor herfst en winter, 2009/2010

0
993
blog placeholder

“Wat doe ik met mijn haar vandaag?”, vraag je je af en kijkt eens in de spiegel. Gelukkig zijn er altijd trends die je net een tikje verder kunnen helpen. Niet dat je elk hip modekapsel hoeft te dragen, maar je kunt er zeker inspiratie mee opdoen. Hieronder de meest hippe kapsels voor de herfst en winter.

Accesoires

Wat we veel gaan zien deze winter zijn de haaraccessoires. Niks mutsen. Maar haarbanden, strikken, bunnyears, bloemen, hoofdbanden a la hippie, maar ook stijlvolle hoedjes worden het. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan deze koude maanden.

Bob
Ook de boblijn mag gezien worden deze winter. Vaak aangezet met opvallende kleuren, die de details in het haar duidelijk laten uitkomen.

‘Grote kapsels’
En het mag gek deze herfst en winter. Niks strak en glad, maar big en jaren ’80. Vlechten, knotten en opgestoken haren, maar dat wel groots en bol. Je begint met een pluk glad en stijl te kammen en zet die vervolgens bollend en groots vast. Het kan ik verschillende kapsels. How easy can it be? Ook vooral erg leuk bij feestjes en gala’s die er de komende tijd natuurlijk weer aankomen.

Byebye nachalant
Nochalante kapsels doen het niet meer goed deze jaargetijden. Niks warrige knotten en losse staartjes, vanaf nu wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Maar ik zei het net al; knotjes blijven wel hip, alleen worden het grootse verzorgde knotten en geen kleine schooljuf-knotjes. Stijl haar doet het overigens ook goed. Zolang het maar glad en goed verzorgd is, in natuurlijke kleuren. Dat geldt ook voor krullen, niks warrig, maar goed verzorgd.

Even normaal
Maar voor de mensen die de grote kapsels allemaal wat te veel van het goede vinden, ook de paardenstaart mag nog gewoon. Al zal deze ook heel netjes, glad en perfect gestyled worden, met vaak een plukje haar om het elastiekje. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here