De beste WordPress plug-ins die je moet hebben!

0
982
blog placeholder

Veel mensen kunnen tegenwoordig een eigen website maken met behulp van WordPress.
Het opzetten van een basic WordPress website is niet lastig, maar weet jij welke plug-ins noodzakelijk zijn voor jouw website?

Allereerst is het belangrijk dat je bekend bent met de volgende plug-ins:
– AKISMET
– WordPress SEO (Yoast)
– WP Google Drive (Back-up)
– Ebyline WordPress Payments
– Google Analytics Dash
– Shareaholic
– Thank me later
– Contact form 7

ASKISMET

Deze plug-in is niet meer weg te denken in 2014… Tegenwoordig zijn er extreem veel spambots actief, wanneer je eenmaal een blog lanceert en je zet de reacties aan dan krijg je last van spammers. Dan hebben we het over zeer veel spammers, soms wel tientallen per dag.. Ook wanneer je registraties opent zullen er spambots zijn die accounts proberen aan te maken. Met behulp van Akismet kun je spam tegenhouden en gemakkelijk zoeken/verwijderen.

WordPress SEO

WordPress SEO is een initatief van Yoast en tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is nou eenmaal belangrijk dat je website perfect geoptimaliseerd is om de vindbaarheid te vergroten. Met behulp van WordPress SEO kun je van ieder bericht de titel en de beschrijving aanpassen, zodat je beter gevonden wordt op een bepaalde string.

WP Google Drive (back-up)

Deze plug-in is extreem gemakkelijk als je graag een back-up maakt van de geinstalleerde plugins met hun data. Je kunt gemakkelijk en snel je Google drive account koppelen en direct een back-up maken. Probeer nu snel deze gemakkelijke plug-in uit.

Ebyline WordPress Payments

Wil je graag een blog starten met veel gastschrijvers? Heb je de behoeft om gastschrijvers te belonen voor uitstekende artikelen, dan kun je hiervoor Ebyline WordPress payments gebruiken. Je kunt hiermee gemakkelijk en snel een klein bedrag overmaken via WordPress naar de desbetreffende auteur.

Google Analytics Dash

Wil je graag je gegevens van je websites analyseren maar heb je niet telkens zin om in te loggen via de Google.nl/analytics? Dan kun je ervoor kiezen om het dashboard te implementeren in je WordPress website, zodat je direct alle belangrijke statistieken ziet wanneer je eenmaal inlogt in de back-end van je website.

Shareaholic

Shareaholic is een gemakkelijke tool voor iedere WP-blog. Je kunt mensen makkelijk en snel content laten delen via de verschillende social media kanalen. Geschikt voor alle bekende kanalen, zoals Facebook, Pinterest, Twitter en Google+

Thank me later

Deze plug-in is niet noodzakelijk voor je WordPress website, maar de plug-in is wel extreem makkelijk. Je hebt vast wel eens gezien dat je direct een bedank mailtje krijgt wanneer je een reactie achter laat op een blog. Het ziet er zeer geautomatiseerd uit en je opent vaak het mailtje niet, waardoor bezoekers niet terugkeren richting je website. Met behulp van deze plug-in kun je deze e-mail persoonlijker maken en later verzenden, zodat het niet een automatisch systeem lijkt, waardoor de bezoeker sneller terugkeert naar je website.

Contact form 7

Contact form 7 is een makkelijke manier om snel en simpel een contactformulier op te zetten en aan te passen naar je eigen wensen, zonder technische kennis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here