De beste vegetarische recepten voor niet-vegetariërs

0
859
blog placeholder

Hoe kun je vlees liefhebbers die dikke, vullende structuur geven, terwijl je ze introduceert in vegetarisch eten ? Immers, elke vegetariër weet dat het vegetarische dieet verre van een marteling is ! Er zijn zoveel heerlijke vegetarische recepten. Hier is een snelle gids voor vegetarisch koken voor niet-vegetarische gasten.

Vegetarische gerechten voor niet-vegetariërs

Falafel Wraps Aubergine met Parmezaanse kaas Vegetarische lasagne Bonen & Rijst Burritos Zelfgemaakte Macaroni & kaas Broccoli & Tofu in knoflooksaus Zwarte bonen & Zoete aardappelen Chili Twee Bean Tamale Pie (gemaakt met maïsbrood) Spinazie & Ricotta Dumplings met tomatensaus Portabella Mushroom “Philly Cheese Steak-” Sandwich
Soms is vegetarisch koken een grotere uitdaging dan ander voedsel. Zo kan het werken met tofu een uitdaging zijn. Toch, als je het goed krijgt heeft de tofu een zeer bevredigende, bijna kaas-achtige textuur. De sleutel bij het sauteren is om stevige of extra-stevige tofu te laten uitlekken op keukenpapier gedurende ten minste 30 minuten of al het water eruit te persen. Wilt u misschien uw tofu in teriyaki soja saus, hete saus, sap van citrusvruchten of droog gebakken (gewoon met olie) marineren voor een super smaakvolle roerbak smaak. Of u kunt de stukken in maïsmeel en maïzena rollen voor een krokante tofu rol. Grillen is een geweldig alternatief en je kunt zelfs je tofu bakken als je wilt.

Als dit de eerste keer is dat je je vegetarisch dieet met een niet-vegetariër deelt sla dan alle “hamburger-achtige” gerechten over omdat deze gerechten de neiging hebben om aan elkaar te blijven plakken als je een verkeerde stap zet tijdens het vegetarisch kookproces. Je wilt ze ook niet tegen het hoofd stoten met ethnisch voedsel zoals linzencurry die buiten de ‘comfortzone’ van uw gasten ligt.

Het duurt enige tijd om te beseffen dat vegetarisch voedsel een gezond en bevredigend alternatief kan zijn voor vleesgerechten, dus begin voorzichtig met één van de vegetarische gerechten hierboven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here