De beste ontharingstips

0
2308
blog placeholder

Niet alleen mannen hebben gezichtsbeharing, ook vrouwen hebben haargroei in het gezicht. De één in meerdere, de andere in mindere maten. Over het algemeen hebben vrouwen niet zoveel gezichtshaar als mannen, zoals een snor, baard en bakkenbaarden, maar het kan je dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Er zijn meerdere manieren om van die vervelende haartjes boven je lip of op andere plaatsen in het gezicht af te komen.

1.    De laser

Een laser behandelt alle haarzakjes en binnen een aantal behandelingen ben je voorgoed van je ongewenste haargroei af. Je haarzakjes worden namelijk vernietigd of zodanig beschadigd dat haartjes niet meer kunnen groeien. Hoewel het een hele werkzame methode is, is het wel een duit in de zak. Bij laserontharing amsterdam Solution Clinic bijvoorbeeld betaal je al snel vanaf 25 euro per behandeling kwijt.

2.    Waxen

Waxen is weer helemaat hot. Het is een goede manier om je gezicht van ongewenst haar te ontdoen, maar niet de meest pijnloze als je grote oppervlaktes behandeld. Een bovenlip harsen is daarentegen bijna niet voelbaar! Daar komt bij dat het ook nog eens niet duur is. Je kunt het laten doen, maar ook heel makkelijk zelf.

3.    Epileren

De meeste vrouwen epileren hun wenkbrauwen, dus je weet hoe het voelt. Je kunt echter ook andere delen van het gezicht epileren, waardoor ze een stuk langer wegblijven dan dat je ze afscheert. Je trekt namelijk de haar met de wortel eruit. Het haarzakje blijft wel intact, waardoor de haar uiteindelijk wel weer aangroeit. Een degelijke epileertang is veel waard, want zo kun je alle haartjes te pakken krijgen.

4. Threading

In Azië is deze methode heel populair en veelgebruikt, maar grote kans dat je hier nog nooit van hebt gehoord. Het is hetzelfde principe als epileren, maar dan met een draadje in plaats van een pincet. Ben jij al geïnteresseerd geraakt in threading? Kijk dan eens op YouTube, want hier vindt je tal van tutorials zodat je zelf meteen aan de slag kunt gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here