Date ideetjes

0
1396

Wanneer je al een tijdje een relatie hebt dan kan het voorkomen dat je eens op date wil maar je een beetje inspiratieloos bent. Dit maakt iedereen wel mee en soms is het juist leuk om dan eens extra te gaan verdiepen in de mogelijkheden.

Ga thuis uiteten

Een van de dingen die je altijd kan doen, is thuis uiteten. Zo kan je zorgen dat je het eten van jullie favoriete restaurant naar huis halen, maar je kan natuurlijk ook iets van tapas kiezen of iets van het eetcafe verderop bestellen. Je hebt ook bepaalde boxen waarmee je een diner kan maken, gebaseerd op wat je in een restaurant zou eten. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan wel, dat is het leuke. Pak deze keer eens even goed uit; kleed je allebei mooi aan alsof je echt op date zou gaan. Steek wat kaarsjes aan, zet een muziekje op, zorg voor een lekkere sfeer zoals in een restaurant. Het is heerlijk om daarna nog na te tafelen.

Ga erop uit

Naast thuis lekker eten, kan je er ook voor kiezen om de deur uit te gaan. Een wandeling maken is dan natuurlijk altijd een optie, maar waarschijnlijk  ken je de buurt inmiddels wel goed genoeg en heb je daar niet super veel zin meer in. Een van de dingen waar je eens een kijkje kan gaan nemen, is op idateje.nl. Daar kan je een persoonlijke date op maat laten maken in een stad naar keuze. Je kan dan een nachtje weg, maar ook overdag wat gaan doen samen. Net wat jij wil of wat jullie willen. Dit is ook leuk om eens aan iemand cadeau te doen; je hebt namelijk zelf ook geen idee wat er precies op de planning staat. Garantie voor een leuke date, dat heb je dan gelukkig wel.

Spelletjes spelen!

Een van de dingen die je tegenwoordig veel vaker ziet, is dat mensen spelletjes gaan spelen. Veel gezelschapspellen zijn voor meer dan twee personen, maar er zijn ook genoeg opties voor wanneer je met z’n tweetjes bent. Lees dan dit artikel, daar krijg je heel wat suggesties. Natuurlijk kan je er ook voor zorgen dat je een soort vragenlijst hebt voor elkaar of op internet wat vragen opzoekt. Het is dan juist super leuk dat je elkaar wat beter leert kennen. Haal er je voordeel uit en klets er samen lekker op los.

Ga op dubbel-date

Iets waar misschien niet veel mensen aan denken maar wat wel super leuk is om te doen, is om op dubbel-date te gaan. Dit betekent dat je met een ander stel op date gaat, waardoor je in een groter gezelschap bent. Het is namelijk ook leuk om jouw partner samen met andere mensen te zien en het groepsgevoel weer naar boven te halen. Je kan er voor kiezen om een film te gaan kijken, maar ook om een spel te spelen of om er samen op uit te gaan. De afwisseling van ook lekker kletsen met meer mensen dan alleen met z’n twee, kan erg fijn zijn!