Bubble Shooter

0
1444
blog placeholder

Bubble Shooter is een zeer oud maar zeer verslavend en leuk spel. Wanneer je het spel voor de eerste keer ziet, zou je denken dat het een zeer kinderachtig en dom en dwaas spelletje is. Maar niets is minder waar, het spel ziet er misschien grafisch gezien niet zo verzorgd uit. Het heeft wel een zeer leuke gameplay, wanneer je namelijk eens begonnen bent met spelen is het zeer moeilijk om Bubble Shooter af te sluiten.

Bubble Shooter is één van de eerste spelletjes die ikzelf als eerste op computer heb gespeeld. Vanaf ik internet had begon ik online spelletjes te ontdekken. Ik weet nog dat ik uren versleten heb aan het “dwaas uitziende” Bubble Shooter.

De bedoeling van het spel is eigenlijk alle bubbels proberen weg te werken door middel van een andere bubbel. Wanneer het spel start, zie je een volledig veld opgevuld met bubbels allemaal in verschillende kleuren. Nu is het aan jou om te proberen al deze bubbels weg te krijgen. Dit doe je aan de hand van een “shooter”. Per schot krijg je iedere keer een bubbel in een willekeurig kleur. Wanneer je deze bubbel wegschiet kan je ervoor zorgen dat er op het veld zelf 3 of meerdere bubbels elkaar raken. Als er meer dan 3 bubbels elkaar raken verdwijnen deze allemaal.

Zoals al eerder gezegd, dit klinkt misschien wel allemaal een beetje kinderachtig en saai, maar het is werkelijk één van de verslavendste spellen op het internet. Ondertussen heb je al heel veel uitbreidingen van het spel. Deze uitbreidingen zijn natuurlijk nog veel leuker, omdat er dan meerdere moeilijkheden, of meerdere levels in zitten. Zo heb je bijvoorbeeld een uitbreiding waarbij het speelveld voortdurend ronddraait. Dit maakt het natuurlijk veel moeilijker om 3 bubbels naast elkaar te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here