Tips voor het kopen van een bikini

0
967

Zodra de zomer weer in zicht komt, is het ook tijd voor badkleding. Zo wil je misschien een dag aan het strand gaan liggen of ga je op vakantie met een zwembad in de buurt of aan huis. Ook kan je natuurlijk heerlijk genieten in een badje in de achtertuin of om eens in de rivier in de buurt te gaan zwemmen (wel als het daar veilig is!). Heerlijk er op uit en genieten van het lekkere warme weer, dat is super fijn om te doen als je je prettig voelt in een bikini. Zo zijn er verschillende modellen op de markt en verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Lees je mee?

Zorg dat je je er prettig in voelt

Het belangrijkste is natuurlijk dat je je prettig voelt in de bikini. Houd je liever van wat meer bedekking? Dan kan je ook altijd gaan voor een badpak natuurlijk. Maar onthoud: elk lichaam is geschikt als summer-body dus trap niet in alle opmerkingen die online worden geplaatst over afvallen of iets dergelijks, of juist aankomen. Je bent goed zoals je bent en dat hoor je ook uit te stralen wanneer je in je badkleding rondloopt.

Verschillende mogelijkheden qua tops

Voor dames met een wat grotere boezem is het vaak fijn om te gaan voor een bikinitop met wat meer steun. Zo kan je gaan voor een bikini met cups, waardoor jouw borsten de juiste steun ontvangen en je het idee hebt dat je een bh aan hebt en niet gewoon een stukje stof. Deze heb je tegenwoordig ook in allemaal mooie modellen, zodat het er niet als een saaie zwarte bh of iets dergelijks uit hoeft te zien. Ook kan je kiezen voor een strapless top, als je het fijn vindt om geen bandjes te hebben over je schouders heen of in je nek. Daarnaast kan je gaan voorde haltertop, maar ook een triangelbikini of een off the shoulder bikinitop kunnen het werk doen. Ga voor wat jij mooi vindt en vooral ook wat lekker zit.

Veel bil laten zien of liever niet?

Ook op het gebied van bikinibroekjes zijn er een aantal mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een tanga broekje, waarbij je best wat van je bil laat zien. als je je hier prettig bij voelt, dan is dit een hele goede optie om voor te gaan wanneer je in een bikini rond gaat lopen. Wil je graag wat meer bedekking en vind je je buik ook mooier met wat stof er overheen? Ga dan voor een broekje met een hoge taille. Je hebt hier ook varianten van die iets meer geplooid zijn of iets dergelijks, wellicht dat je dat wat fijner vindt omdat dat over het algemeen een beetje afkleed. Natuurlijk hoef je hier niet op te gaan letten, doe vooral waar jij je prettig in voelt!

Je kan ook sieraden gebruiken om de aandacht wat af te leiden of juist wat extra accenten te leggen. Lees hiervoor dit artikel.