Winterse gezelligheid bij je thuis!

0
802
winterse gezelligheid

Het woord ‘cosy’ wordt in verschillende situaties gebruikt, maar wie het hoort weet meteen wat men ermee bedoelt: een gezellige sfeer oproepen waar je blij van wordt en die troostend werkt. Hoe je voor die ‘cosy’ sfeer zorgt bij je thuis en zeker in de winter, lees je hier.

Kaarsen

Het blijft een cliché maar een mooie plateau met kaarsen, vormt al een goede basis om een gezellige sfeer in je woonkamer op te roepen. Ben je geen fan van brandende vlammen, dan kun je vandaag even goed investeren in led-kaarsen. Ze worden overgoten met echt kaarsvet maar werken op batterijen waardoor er geen brandgevaar is. Bovendien kunnen sommige soorten allerlei kleurtjes aannemen die je kunt aanpassen aan je interieur van het moment.

Lekker warm

De winterdagen loeren weer om de hoek en één van de kenmerken is uiteraard dat het serieus koud kan worden. Niets heerlijker dan op een koude dag, een heerlijk huispak voor dames aan te trekken en je hebt het op slag al lekker warm. Zeker wanneer je kiest voor een variant met fleece, kun je rekenen op warme winterdagen. Laat het dan maar vriezen buiten!

Zoete zonde

Er zijn vele redenen te vinden om te klagen over de winter, maar het excuus dat je nu in de zetel mag duiken met een lekkere kop warme chocolademelk maakt veel goed. Ga voor een zelfgemaakte variant met échte chocolade. Met schilfers chocolade of een blokje chocolade met een stokje eraan, tover je in een handomdraai jouw favoriet op tafel. En zalig genieten maar!

Luilekker

Je moet al de hele week present zijn op je werk en je bent druk in de weer om het hele huishouden klaar te krijgen? Gun jezelf dan voldoende me-time. Loop ’s morgens rond in comfortabele kleding die losjes rond je lichaam zit. Met een los T-shirt en een grote keuze aan boxershorts voor dames, combineer je de perfecte pyjama waarmee je ‘s morgens je huishouden verder kan doen om daarna gezellig in de zetel te ploffen. Maak het jezelf in ‘comfy’ met de kledij die je draagt, zowel ’s nachts als op de dagen dat je luilekker wilt genieten van wat vrije tijd.

Bingewatchen

Heb je al lang die serie in gedachten en je komt er maar niet toe? Maak tijd en duik in de zetel met een lekker glaasje wijn en wat chips. Fleece dekentje over je en je creëert in een handomdraai zelf een sfeer van gezelligheid en warmte. Niets heerlijker, toch?!