Snel afvallen met het Cambridge dieet

0
1105
blog placeholder

Afvallen is voor sommige een obsessie, een noodzaak of tijdelijk om wat kilootjes te doen verliezen. Voor deze mensen is er weer een dieet bij waar zij uit kunnen kiezen; het Cambridge dieet. 

 

Het Cambridge dieet is met name bedoeld voor mensen met (zwaar) overgewicht en snel gewicht willen of misschien wel moeten verliezen. Na de start  van het dieet raakt uw lichaam al snel in ketose. Dit betekent dat uw lichaam sneller dan bij andere diëten al met de vetverbranding begint. Omdat het Cambridge dieet minimaal 462 kilocalorieën per dag bevat, valt u extra snel af. De reden dat je met het Cambrdige dieet snel afvalt ligt aan het lage percentage koolhydraten dat het dieet bevat. Het lichaam krijgt hiervan een stuk minder binnen dan het gewend is. Het gevolg hiervan is dat het zijn eigen reserves gaat aanbreken. Wanneer deze ook op zijn dan is uw overtollig vet aan de beurt. Dit is een medisch verantwoorde manier om snel gewicht te verliezen.

Het dieet
Het dieet bestaat uit 4 fases: voorbereiding, afvallen, afvallen en uiteindelijk gewichtsbeheersing. Wanneer je streefgewicht is bereikt volg je volgens een brochure een afbouwprogramma. Op deze manier wordt gewichtstoename na het stoppen met het dieet voorkomen.

 

Het dieet bestaat uit uitgebalanceerde en verantwoorden soepen, repen en shakes. U krijgt alle benodigde voedingsstoffen binnen. Het dieet biedt een totaalvoeding, bestaande uit drie volledige maaltijdvervangers. Er hoeven dus geen calorieën geteld te worden en zelf hoeft u geen maaltijden samen te stellen. Elke maaltijd bevat ongeveer 153 calorieën en op een gehele dag neemt u 500 calorieën tot u.

 

Het is belangrijk om 2,5 liter water per dag te drinken bij het dieet. Dit omdat deze afvalstoffen in het lichaam afvoeren en te voorkomen dat u andere klachten zoals hoofdpijn of diarree krijgt.

 

Cambridge consulent

Wil je aan het Cambridge dieet beginnen dan is dit alleen mogelijk via een Cambridge consulent. Dit is omdat het onderzoek is gebleken dat het volgen van een dieet onder begeleiding effectiever is, dan wanneer dit zonder begeleiding gebeurd. De consulenten zijn deskundigen op het gebied van Cambridge dieet, maar ook ervaringsdeskundige omdat zij het dieet zelf ook hebben gevolgd.

 

Het resultaat

Omdat het Cambridge dieet een laag calorieën dieet is verlies je snel, maar ook veel gewicht. Het resultaat is na een paar weken al snel merkbaar. De mate van gewichtsverlies is van veel factoren afhankelijk zoals beweging en huidig gewicht. Hierdoor is het niet mogelijk om van te voren vast te stellen hoeveel kilo je zal verliezen.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here