Slechte reviews over Telfort

0
874
blog placeholder

Hoe irritant is het wanneer je eindelijk denkt een goede en zeer bekende provider onder de bevolking uitgekozen denkt te hebben, maar uiteindelijk met de gebakken peren zit. Er zijn al jaren ontzettend veel klachten over verschillende soorten problemen die zich voordoen bij Telfort. De rekeningen die niet kloppen of onduidelijk weergeven worden, waardoor de klant al zelf al niet meer de motivatie heeft om het allemaal nog even na te checken. Hier spreken we natuurlijk van een slimme aanpak van de provider Telfort en niet te ontkennen dat dit met opzet is gedaan. Het is vooral voor ouderen, maar ook voor jongeren niet duidelijk genoeg hoe de facturen in elkaar steken. Daarbij wordt al snel als klant gezegd: ‘Laat maar zitten’ of ‘Het zal wel goed zijn.’
En wanneer je vervolgens een klachtenmail naar Telfort wilt sturen, wordt er of niet op gereageerd of je zit wekenlang te wachten op een nutteloze, maar vooral onrelevante reactie waar je alsnog niets aan hebt. Daarnaast is het ook al niet mogelijk om überhaupt een klachtenmail te sturen naar Telfort, omdat je maar een beperkt aantal mogelijkheden tot onderwerpen hebt waar je over kunt schrijven. Dit is natuurlijk ook niet zonder enige voorbedachte rade gedaan.
En laten we het dan nog maar niet hebben over de technische storingen die maar blijven terugkeren. En dat altijd net op de momenten wanneer je Telfort hard nodig hebt. Er is al meerdere malen beloofd dat er iets gedaan zou worden aan deze storingen, maar er lijkt maar geen einde aan te komen. Natuurlijk kunnen we hieruit wel concluderen dat deze beloftes klare onzin zijn. Na jaren is er niet veel veranderd en de problemen blijven terugkeren of verergeren alleen maar.
Vele vragen en aanvragen worden ook zonder enige moeite genegeerd bij Telfort. Zo is er al veel aanvraag geweest om je verbruikte belminuten en sms’jes elk moment van de maand te kunnen bijhouden, maar hier wordt ook maar niks aan gedaan.
Ik persoonlijk heb ook een telefoonabonnement afgesloten via Telfort en heb dit in de voorafgaande jaren ook al eerder gedaan, maar ondanks de goedkope aanbiedingen zou ik het niet kunnen aanraden om Telfort als provider te nemen. Uiteindelijk zijn de goedkope aanbiedingen niks meer waard als het gaat om de slechte service en onduidelijkheden waar je dagelijks mee geconfronteerd wordt. Ik heb zo ver ik weet nu al tientallen onbeantwoorde mailtjes bij Telfort in het systeem staan. En dan heb ik het ook over mailtjes van maanden geleden, waar absoluut een dringend antwoordt op nodig was. Na dit telefoonabonnement ben ik ook absoluut niet meer van plan om het nog te overwegen om Telfort als provider te nemen. 
Hieronder een link die u doorverwijst naar enkele reviews van mensen die hun mening geven over Telfort.

http://www.topproduct.nl/item/93005B02-C465-4A5A-A91D-039AF2BE16AC/Telfort.htm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here