Mijn geheim op het internet

0
1170
blog placeholder

Met twitter verdien ik niet enkel geld ook gebruik ik het om mijn websites te promoten.

Hoe doe ik dit ? Met het proggie die tweetattacks heet.

Echter het is niet omdat je dat proggie hebt, dat je eveneens daadwerkelijk geld verdient, je moet aanvankelijk zorgen voor minimum 5000 volgers, voordat jij producten promoot.

Hoe doe je dat volgers krijgen ?

Eenvoudig door een aantal klikken in het programma en die zorgt ervoor dat je minimum 500 volgers hebt om de 2 dagen.

Geduld is hier een schone zaak!

Het lukt zeker sneller, je maakt per dag 2 accounts aan, werk altijd met proxy zo gaat het sneller. (mail mij voor proxy info). Ook hier kun je onbeperkt accounts aanmaken, er zijn geen grenzen !

Eens je de volgers hebt en de berichten verstuurd zijn, kijk je met wie je al een band hebt en luister je eens beetje hun interesses zijn en probeer dan ook hun volgers naar je toe te lokken met voorbeeld nieuws .

Laat ons aannemen dat je in het begin wat ”normale” berichten de maatschappij in moet sturen , anders zien de mensen je als spammer!

Ik neem nu een ontwerp van een product die mensen gitaar leert spelen, met de module @reply mention zoek je de mensen op die gitaarles hebben getweet, aansluitend voeg je die toe.

Niet meteen promoten, heb daar vreselijke ervaringen mee eenvoudig toe voegen en beetje babbelen , vertrouwen verkrijgen en je tijd nemen na verloop van tijd ga je zien dat je enorm potentieel cliënteel hebt en je dagelijks loon genereert

Ook zorg je voor een achter grond afbeelding met je internetpagina en een leuke avatar.

Als je automatisch berichten wilt posten, laat er minstens een half uur tussen, oké het proggie zegt tss 5 en 10 minuten maar indien je nog meer mensen wilt bereiken dan mag je niet zogenaamd spammen.

Voor 12u en na 16 u zijn mijn beste resultaten voor verkoop .

Dit in het kort over tweetattacks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here