Energie

0
1317
blog placeholder

Hoe gaat het ermee? Ik hoop van harte dat het goed met u gaat.

Heel veel mensen vandaag de dag zijn heel vaak moe en hebben behoefte aan positieve energie.Hoe komt dat? In de meeste gevallen heeft dat, een oorzaak ja natuulijk. Maar je ziet er toch goed uit. Vergeet aub niet, je hebt lichaam moe zijn.En je hebt psygisch moe zijn. Dat zijn twee heel verschillende dingen.Mensjes kunnen ook moe zijn van het alleen en eenzaam zijn.En nog er is nog veel meer. Wat kan daar tegen gedaan worden? Wat kan het verzachten? 
Is er een tegenwicht? Ja die is er. Positieve energie. Door te oefenen anders te denken door te oefenen de dingen anders te bezien  oefening baart kunst. Fijn he?

Jaja hier een hele mooie illustratie. Natuurlijk willen wij allemaal geluk in ons leven en niet moe zijn en  waar het om gaat meer positieve energie. Weet u het valt niet altijd mee dat is waar. Maar, met hulp kom je al een heel eind niet waar? hahaha he dat rijmt ook nog eens. Lachen is o.a de sleutel. Het doet heel de lever schudden het ontspant en dat geeft weer positieve energie.

 Eventjes nu de illustratie. Als u twee pannetjes hebt waar u wat lekkers in wilt koken, pannetje 1 kan vol zitten met zuchten, pijn en verdriet. Hoe brengen wij dat nou in evenwicht waardoor het mogelijk kan zijn om meer positieve energie te verkrijgen en te oefenen om in onze geest de dingen anders proberen te bezien. Door in het andere pannetje te koken met ingredienten als

 1. Na te denken over u zegeningen.

2.Verrijk je leven met humor. Als je b.v. s’ochtends moeilijk op gang komt naar een lachfilmpje te kijken.

3. Geniet gratis van de schepping door een kijkje te nemen in de natuur. 

4. Als u zichzelf alleen en eenzaam voelt probeer gezellig te zijn in de omgang en maak praatjes b.v. bij de kassa of bij de bakker waar dan maar ook. Het maakt het leven gezelliger en je krijgt er stapje voor stapje geleidelijk aan meer energie door en vooral positieve energie door. Wel altijd alert en voorzichtig zijn.

5. Verder nog we weten het allemaal goede nachtrust want, dan kan je beter functioneren. 

6. Uzelf goed verzorgen ook b.v. door creatief te zijn in wat voor kleding u aan doet.

7.Thuis oefeningen doen, huishoudelijke karweitjes doen,door de trap te nemen in een flat of de metro.Lopend naar de winkels of met de fiets. Als je b.v. op de metro of bus wacht heen en weer lopen. Ja we weten het allemaal bewegen bewegen bewegen dus want, dan is het mogelijk dat u positieve energie in lichaan en geest krijgt.

Heel veel succes!
En een glimlach van Mau haha weer positieve energie
U, mag het stapje voor stapje proberen gaan we het doen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here