2012, de nieuwe wereldorde

0
970
blog placeholder

Volgens een bepaalde groep mensen wordt het jaartal 2012 vernoemd als de tijd wanneer er een nieuwe wereldorde zal aanbreken. Het is zowel letterlijk als figuurlijk aan te nemen dat we ons over een enige tijd in een ander tijdperk zullen bevinden. We kunnen ons oude leven vaarwel zeggen, als we ons goed concentreren op de dagelijkse gebeurtenissen. De wereld is aan het veranderen, maar er kan vreemd genoeg niets aan gedaan worden.

Waaruit deze beweringen precies zijn voortgekomen is een groot mysterie. Het klinkt enigszins wel logisch dat de wereld aan het veranderen is en wij ons bevinden in de laatste fase waarin wij ons eventueel nog zouden kunnen redden. Maar vreemd genoeg, na al die acties en ondernemingen tegen onrechtvaardigheid en onderdrukkingen, is er weinig succes geboekt. En het is duidelijk genoeg dat er ook nooit verbetering zal komen.
Er gaan geruchten rond dat er een groot leiderschap is, die de wereld als het ware beheerst. Zij hebben alle systemen vanaf de dag dat de menselijke beschaving bestond, bedacht en vervolgens met succes uitgevoerd. Wij mensen zijn daardoor zo gehersenspoeld, dat we onszelf dagelijks koesteren met de door hen bedachte feiten.
Zo denken wij te leven in een grenzeloze vrijheid, maar als we even vanuit het achterste deel van onze hersens proberen te denken, komt maar slechts een klein deel van de mensheid erachter, dat we in een cirkel van vrijheid leven. Er wordt je vertelt dat je alle vrijheid hebt, maar in feite heb je die niet. Je zit vast aan bepaalde normen en waarden en daarnaast is het systeem zo in elkaar gezet dat je altijd terugvalt in hetgeen waar die hoogbegaafde leiders volledig de controle over hebben. En wanneer je beseft dat je nu al vastzit aan bepaalde wetten en regels, zul je over een aantal jaar bijna smachten naar deze tijden. In het jaar 2012 is het systeem zelfs zo gemaakt dat ieder een eigen identiteit heeft die bekend zal staan bij de overheid. Voor de meeste klinkt dit niet zo vreemd in de oren, maar schending op enige privacy wordt hierbij absoluut niet uitgesloten. Hierbij wordt gedacht aan inwendige chips, barcodes, pasjes, onrechtvaardige en energievretende verplichtingen enz. Zelfs in deze tijden kunnen we al deels proeven van deze invoeringen.
En er zijn nauwelijks mensen die inzien wat de achterliggende gedachte hiervan is. Het leiderschap aast op mensen die hen uiteindelijk gelijk geven, omdat het redelijk in de oren klinkt. Maar wanneer we alles stap voor stap gaan bekijken, krijgen we in één keer ineens een heel ander beeld, aldus: manipulatie speelt hier een grote rol.
Het leiderschap is uit op één uiteindelijk doel: wereldmacht. Het zit in de aard van de mens om altijd te blijven strijden voor eigen leven. De mens zal altijd macht willen hebben, want uiteindelijk leeft ieder voor zich. En hoewel de meeste mensen oppervlakkig zullen blijven geloven in het goede, zal het kwade hiervan profiteren en elke kans grijpen die hij kan. Het is een reden om eens goed na te denken over wie er uiteindelijk nou meer winst uithaalt in alles wat je ‘verplicht’ bent dagelijks te doen. En dan valt het vullen van uw behoeftes hier uiteraard buiten.

Dit is enigszins een verhaal die rondgaat. Ieder zal zijn eigen mening en ervaring hiermee hebben, maar het is zeker een onderwerp om hevig over te discussiëren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here