Aruba

0
1200
blog placeholder

Begin dit jaar heb ik met mijn partner 9 dagen vakantie gevierd op Aruba.
Voordat wij deze vakantie hadden geboekt hebben we uiteraard even gekeken op internet naar reacties van andere vakantiegangers. Deze waren soms erg positief, maar soms helaas ook negatief, wat ons even deed twijfelen. Maar ervan uitgaande dat een 5 sterren hotel toch heus goed zou zijn, hebben we besloten de vakantie toch te boeken. Godzijdank!

Want wat hebben wij daar een heerlijke tijd gehad. I.v.m. de lange vliegreis kwam onze vakantie uit op ongeveer 7,5 dag, en die hebben wij optimaal verbruikt. Het hotel ligt werkelijk aan een prachtig strand, hemelblauw water, spierwit zand en de palmbomen zijn niet te tellen, zoveel staan daar. Echt een idyllisch plaatje en een waar genot om daar te zitten met een zalige cocktail. De kamer was zeer verzorgd en zag er netjes en fris uit. Het personeel is zeer vriendelijk, vooral wanneer je hen natuurlijk ook met respect behandeld. Het zwembad is groot en lekker verfrissend, waarbij je, hangend aan de zwembadbar wederom van een lekker drankje kunt genieten. Het eten is in overvloed, zo zijn er diverse restaurants, waar je ’s ochtends voor moet reserveren. Zo is er een Japans restaurant waar heerlijke sushi gegeten kan worden en een Italiaan met heerlijke Italiaanse specialiteiten. Verder is er een restaurant in buffetvorm en daar is de keuze ook grandioos. Voor zowel het ontbijt als het diner. De lunch is ook goed verzorgd en uitgebreid. Gasten van dit hotel worden compleet in de watten gelegd. Op Aruba zelf zijn geen spectaculaire dingen te doen, als raad ik het wel aan om een tour te nemen over het eiland. De prachtige natuur en de onaangetaste plekken zijn erg mooi om te zien en geven een groot contrast met de touristische bounty stranden.

Wij gaan volgend jaar weer een bezoek brengen aan dit mooie eiland. De bewoners spreken veelal Nederlands maar de cultuur is totaal anders. Iedereen is relaxed, vriendelijk, open en sociaal en een “no worry’s” uitstraling. Dus wanneer u op zoek bent naar een ontstress vakantie, dan is Aruba zeker een goede optie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here