Goedkoop bellen naar buitenland

0
1389
blog placeholder

Lage tarieven

Meerdere telecomaanbieders richten zich op de internationale markt of zoals zij het zelf omschrijven: ‘de behoefte van internationale gemeenschappen, in het bijzonder migranten’. De belangrijkste behoefte van deze doelgroep is goedkoop bellen naar het buitenland. Telefoongesprekken naar het buitenland starten al vanaf 9 cent per minuut.

De aanbieders in kwestie bieden dit lage internationale tarief voor prepaid diensten. Er is dus geen sprake van een abonnement waarbij u jarenlang vastzit aan een contract. Het voordeel van prepaid bellen is dat u goed zicht houdt op uw verbruikskosten. Is uw tegoed op? Dan kunt u simpelweg niet meer bellen totdat u het weer opwaardeert. U kunt dus niet voor verrassingen komen te staan wat belkosten betreft.

Uitstekend netwerk

De netwerken voor internationale diensten zijn zeer hoogwaardig. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van het netwerk van niemand minder dan o.a. KPN. Goede en voordelige bereikbaarheid is een heet hangijzer en daarom maken ze alleen gebruik van gekwalificeerde partners tegen lage tarieven.

Voordeel

Een simkaarten zijn gemakkelijk aan te vragen via de websites. Deze simkaarten zijn bovendien meestal helemaal gratis. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens wordt de gratis simkaart binnen tien werkdagen naar u toegestuurd. U hoeft de simkaart alleen nog te activeren en beltegoed op te waarderen om naar het buitenland te kunnen bellen. Wanneer u uw beltegoed met €20, – of €10, – verhoogt, wordt dit meestal ooknog verdubbeld. Een opwaardering van €50, – ineens  wordt door de aanbieder zelfs aangevuld tot €110, -. Reken maar eens uit hoeveel minuten u hiervoor naar het buitenland kunt bellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here